Opt-out register

Wij geven iedereen de mogelijkheid om zijn MAC-adressen van mobiele apparaten op onze website aan te melden voor een opt-out register. Hierna worden deze MAC-adressen niet langer geteld en meegenomen in onze onderzoeken.

Door een technisch mankement is het opt-out-register momenteel niet bereikbaar. We werken er hard aan om dit zo snel mogelijk weer beschikbaar te krijgen. Mocht u in de tussentijd willen opt-outen, dan kunt u uw MAC-adres naar ons mailen. Dan zorgen wij ervoor dat u MAC-adres in het opt-out-register geregistreerd wordt, zodra dit weer beschikbaar is.

Waar te vinden via een Android-toestel:

Ga naar je ‘Instellingen’, en scroll naar beneden naar ‘Over de telefoon’, en ga vervolgens naar ‘Status’. Je ziet daar twee opties staan: ‘MAC-adres voor wifi’ en ‘Bluetooth-adres’ (zie afbeelding hieronder).
Als je die lang ingedrukt houdt, kopieer je de gegevens automatisch naar je Klembord, zodat je ze meteen kunt plakken in je browser.

Waar te vinden op een iOS-toestel::

Ga naar Instellingen > Algemeen > Info. Daar staat informatie over je toestel, waaronder het MAC-adres (Wifi-adres) en Bluetooth-adres (zie afbeelding hieronder). Ook op iOS kopieer je dit door het vakje ingedrukt te houden.

Vul hier de MAC-gegevens in van het mobiele apparaat dat u buiten de analyses wenst te houden.

Het MAC-adres adres moet voldoen aan het volgende patroon: **:**:**:**:**:** (bijvoorbeeld 96:31:2b:3b:91:cd). Elke * kan a t/m f zijn of 0 t/m 9.


  0 van 17

  Schijf u in voor de nieuwsbrief

  En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en veranderingen

  Bureau RMC

  B.2 Building
  John M. Keynesplein 12-46
  1066 EP AMSTERDAM
  Tel: 020 653 5588
  info@citytraffic.nl